Maak een keuze
Klik hier voor
Dolfa Handelsonderneming
Ompakken | Afvullen | Mengen
Klik hier voor
Dolfa Cementverf
Producten | Toepassingen | Problemen en Tips
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Laat uw grondstoffen of producten vakkundig ompakken en afvullen

Dolfa Handelsonderneming vult uw producten vakkundig af, in de door u gewenste verpakking. Wij zijn gespecialiseerd in het industrieel ompakken en afvullen van vaste stoffen zoals granulaten, pigmenten en alle poedervormige stoffen.

Wij bieden diverse verpakkingsmogelijkheden waaronder blikken, flessen, jerrycans, papieren zakken, plastic zakken, wateroplosbare zakken, vaatjes en drums. Ook het afvullen van uw product in uw eigen verpakking behoort tot de mogelijkheden. Of er nu sprake is van ’simpel’ handwerk of de meest complexe verpakkings vormen, elke verpakking wordt door ons service-gericht en professioneel aangepakt. U levert uw producten eenvoudig aan in big bags of zakgoed en ontvangt deze terug in de door u gewenste hoeveelheid en verpakking. Indien gewenst verzenden wij de verpakkingen rechtstreeks naar uw klanten.

Verpakkingsbeheer uitbesteden

Ook voor een tijdelijke back-up voor het ompakken en afvullen van uw grondstoffen en producten of het permanent uitbesteden van uw productenpakket, kunt u terecht bij Dolfa Handelsonderneming. Wij leveren uw producten in de gewenste verpakking aan, volgens een afgesproken schema of op afroep.

Als betrouwbaar en vakkundige partner, kijken wij samen met u naar de meest economische oplossing voor uw proces. Uw producten worden vakkundig en spaarzaam afgevuld en opgestuurd naar uw bedrijf of uw klant. Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij voor ieder proces snel en doelmatig een oplossing.